onsdag 8 september 2010

Snart Helg och då smäller de!

Nu äre onsdag och jag har varit hemma och ätit frukost, har nämnligen tränat handboll nu på morgonkvisten... Nu ska jag diska lite tror jag och sen blire skola som gäller! Hörs puss och kram!

tisdag 31 augusti 2010

Nu äre Onsdag igen!

Nu är det onsdag och man är uppe med tuppen! Börjar med träning sedan skolan och sedan ännu en roligare och mer lärorik träning i handbollen. Man vill bara spela spela hela tiden nu och inte hålla på med en massa annan skit.. Efter alla träningar och skolan är slut idag så blir det till att kolla när vårat a-lag har årets mest prestige fyllda match i idrottshallen mot HK Country... Får vi hur det blir! Men nu måste jag gå så puss på er !

Tja! sitter i skolan och jobbar skit hårt!

Sitter i skolan nu och jobbar väldigt hårt i samhällskunskapen och senare ikväll kommer min flickvänn johanna hit! Puss på er!

måndag 10 maj 2010

Nu är jobbigt

Tja idag har det varit en tung dag och mycket slit.. Just nu är livet inte det roligaste känns bara så jävla piss hela tiden vet inte riktigt varför men just nu är det så. Alla har ju sina svackor och så men just nu är jag lång ner. Längtar hem till vänner och familj och framförallt min familj och flickvän det är skit svårt. Känns bara fel när man väl träffar de ibland. Man saknar dem så mycket så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen!Men det blir väl bättre så småningom! Nu ska jag kolla på Winther!

Puss

torsdag 6 maj 2010

Nu blir det snart helg!

Tja nu är det snart helg och bara lite kvar på denna vecka.. Som har varit med ettenda ord SEG! Men idag så ska jag fixza lite och ordna lite för imorgon ska jag hem. Jag ska även hinna med och träna och plugga lite.. Puss och kram så ska vi klå en kran! funkar de? hahaha

onsdag 5 maj 2010

Onsdag..

Idag är det kulturdag i skolan och sen efter det lite träning för min del vart fall. sedan blir det ett möte med vår nye tränare Peter om nästa år! Ska bli kul men nu ska jag äta lite frukost har haft sov morgon idag! En riktigt bra fotbollsmatch idag.. Elfsborg mot formstarka malmö på arenen!

Puss på er!

tisdag 4 maj 2010

Tisdag!

idag har det varit en tråkig dag i skolan med nationella prov och en massa andra tråkigt! Men så äre ibland det är bara att bitta i och komma igen.. Sedan efter skolan så gick jag och några kompisar och gyma.. Det var la gött men lite segt i slutet.. Nu har jag kommit hem och ska mest ta det lugnt ikväll. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter.. Ta vara på dagen som den kommer och gör det bästa av situationen så kommer du lång här i livet!

Puss!

måndag 3 maj 2010

Nu gäller de!

Idag har varit en helt okej dag är lite trött nu gick ju upp vid kvart i fem så har varit uppe i 12 timmar nu! skolan var faktiskt ganska kul idag.. Men nu gäller Skövde HF spelar en avgörande match i slutspelet ikväll och jag ska gå ner och kolla på den.. Men först måste jag vila lite! Sedan äta lite mat..
Ni få hADE GÖTT!

fredag 30 april 2010

Fredag!

Idag är det Fredag och valborg.. Idag ska jag åka hem och kolla på kortegen,, ska bli kul faktiskt... Slutar skolan vid halv 2 idag. Nu i helgen ska min ena syster ha födelsedaskallas stavas de så? men iaf så kommer det bli en skön och välbehövlig helg.. Innan jag ska med tåget idag ska jag hinna diska, ta ner all tvätt och damsuga kommer jag verkligen hinna allt detta! åter stå och se om man lever! Men ni få hade gött så ses vi snart igen!

Puss och kram!

torsdag 29 april 2010

Torsdag..

Nu är det snart helg och valborg och man vet ännu inte var man ska vara eller göra? Men så är det. Idag har jag sovit nu i typ 3 timmar sen jag kom hem kändes som det behövdes.. Jag ska diska och ta ner min tvätt sedan också.. ¨Nu ska jag spela lite x-box och sedan äta...
Puss på er!

onsdag 28 april 2010

Onsdag!

Idag är det årets match! Barcelona-Inter och vilka hoppas inte att katalanerna vinner?
Idag i skolan så har vi haft Np i skolan och hoppas det gick bra.. Men nu ska jag tvätta och äta lite senare blir det nog en löprunda!

Puss

tisdag 27 april 2010

Just idag!

Idag har det varit en väldigt lång och seg dag i skolan.. Började 8 och slutade halv 4a.. Idag ska några från vårat lag träna med Torbjrn Klingvall förbundskaptenen.. Ska bli lite speciellt.. Det är ju inte många som får en sån chans. Ska tvätta och vila lite puss på er.

måndag 26 april 2010

Måndag..

Tja alla. Hoppa allt är bra? Idag har jag och Adam gymat! och idag var det även avslutning i klubben den var la okej.. Men en ny dag imorgon och nya träningar och framförallt nya möjligheter! Puss

tisdag 20 april 2010

Onsdag...

Tja idag är det Onsdag och jag ska åka tillbaka till Skövde.... När jag kommer upp dit i eftermiddag ska jag försöka handla lite och sedan blir det kanske lite mat hemma ikväll.. Om det är en sak jag måste göra när jag kommer upp är det att tvätta, det finns ganska mycket tvätt där om man säger så! Men frågan är om det är mer här eller där?
Jaja idag är det även lunch hos mormor innan man drar säg upp till storstaden!
Nu ska jag dra och plugga lite men puss på er!

Hemma i Olsfors!

Nu är jag hemma i Olsfors och vet inte riktigt hur länge jag blir kvar.. Men idag mår jag mycket bättre och har inte spytt något inatt så det kanske blir skolan för mej imorgon.. Idag är det plugga som gäller och ikväll blir det en underbar tv-kväll med bra handboll och väldigt bra fotboll.. Men ska dra vidare puss och kram så ses vi snart!

måndag 19 april 2010

Tjenare

Tja idag är det ny vecka och jag har tyvärr blivit sjuk... Spytt som fasen inatt inte kul kan jag verkligen säga.. Kanske åker hem idag antagligen, orkar inte ligga still själv i en säng i 2 dygn! Men nu ska jag dra ha de gott!

tisdag 13 april 2010

Tja

Tjenare era j - - - - tatare hoppas allt är bra idag blir det att ta det lugnt och sedan gå och lägga säg i tid... Ska nog diska och röja upp lite så det är fint till imorgon puss och kram!

torsdag 8 april 2010

Torsdag

Idag har det varit en väldigt lång men ändå kort dag i skolan började 8 och slutade halv 2 en helt okej dag men den kändes väldigt lång.... Nu ska jag spela fifa 10 och äta lite senare blir det träning me HF och styrketräning.. Ses imorgon puss och kram!

onsdag 7 april 2010

Onsdag...

Tja! Nu dem senaste dagarna har Johanna och Felicia varit här uppe med mej. Tagit hand om mej och lite så. Idag har jag varit och löpt borta vid Ip. Jobbigt men skönt.... Imorgon ska dem åka hem så det blir lite tomt men dem får jag ju se och träffa på Fredag igen...

Nu ska jag gå och kolla andra avenyn med felicia...

Puss och kram älskar er allla! Tänker på er!

lördag 27 mars 2010

Är hemma!

Tja jag är hemma nu i helgen och det är skönt ska kanske ner till planen och kolla lite fotboll senare. Eller så stannar jag hemma och kollar tv:n. Men orkar inte skriva så mycket nu men den andra bloggen är lite kontig fortfarande.. Hade gött!

onsdag 24 mars 2010

Onsdag!

Dagen har varit väldigt jobbig idrotten i skolan tog dö på en rätt bra! När jag kom hem så laga jag mat och åt upp såklart. Sedan ha jag sovit vädigt skönt... Nu ska jag plugga inför engelska provet! Det ska bli mindre kul men får se fram i mot träningen ikväll.. Eller till och med ännu längre fram till Barcelonas Match!
Aja ni får ha de så gött..

måndag 22 mars 2010

Måndag och vad är meningen?

Tja! Idag var det faktiskt ganska kul i skolan tycker jag som är riktigt tråkig i vanliga fall.. Men efter skolan gick jag och handlade och sedan åt jag upp lite av det jag hade handlat. Nu på kvällen har jag tränat och måste säga att jag tycker det var tråkigt idag! Det känns just nu som det inte finns någon glädje i det man gör och jag tänker varför håller man på då? Hoppas såklart att det blir ändring på detta. Vet inte riktigt varför jag känner så men så är det faktiskt bara. Elfsborg vann med 6-0 idag och räkna med självförtroende nu för dem gula! Ska gå nu men ni få ha de så gött!

Ps min andra blogg krånglar så vet inte riktig vad vi ska göra med den...
Det löser la säg får vi hoppas...

lördag 20 mars 2010

Nu är det helg!

Nu kan ni gå in och tippa på den andra bloggen som ni hittar här nedan! Lycka till jag skriver mer på min blogg ikväll!

onsdag 17 mars 2010

Inte vilken dag som helst!

Idag är det onsdag och det är en dag då IFK Skövde handboll ska ta säg till slutspel.... Det är en otroligt viktig match idag borta mot H43. Matchen visas på tv 4a sport och sändningen börjar 19:00 och matchen en kvart senare.. Gå gärna in på min andra blogg också! Kommer att visa er den här nere så då äre bara att trycka på den! Idag har jag varit och handlat och det var fruktansärt tungt och gå hem med en tung kasse och en väske på ryggen... Men nu ska jag nog laga lite mat sen ska jag antagligen hem till BIFFEN! (Adam Samuelsson) och kolla matchen!
Här under som jag skrev i föregående inlägg har ni den andra bloggen gå gärna in där om ni vill läsa lite om fotboll!
Hade gött så ses vi snart!

lördag 13 mars 2010

Nu är allt klart på den Allsvenska bloggen..

Tja alla hoppas allt är bra.. Nu är jag hemma i helgen och det är väldigt skönt.. Som sagt har jag öppnat en till blogg och jag ska ge er en länk till den här nere sen.. Där kan ni gå in och tippa allsvenkan och skriva kommentarer på/om den om ni vill. Man ska ha tippat innan klockan 15:00 idag för att få vara med.. Eller ska man ha lämnat in ett papper till min mamma med alla matcher och sin rad... Den som var först till att medverka i denna tävling är Ireus och det tycker jag är väldigt kull att du ville vara med.. Hoppas många vill vara med för detta kan bli väldigt kul tror jag. http://pontusallsvenskatips.blogspot.com/ Klicka här så kommer ni dit, nu får ni klara er själva hahaha!

torsdag 11 mars 2010

Allsvenskan!

Tja igen, nu kanske i tror att jag är sjuk eller något när jag skriver på min blogg två gånger på en dag men det är jag inte hahahaha. Jag tänkte vi skulle ha en tävling i allsvensk fotboll hoppas att många vill vara med och vinna det är en ära att bara kunna slå mej i detta hahahah.. Vi får väl se vem som skrattar sist. Reglerna är ganska tydliga man lämnar in sitt tips senast innan omgången startar och det är som vanlig tippning. . Det kommer delas ut andra och kanske ett litet tredje också..

Man ska alltså tippa varje omgång..
Tippa skyttleligan
Sedan ska man veta vilka som vinner allsvenksan.
Det kan bli en extra tävling i sommar när VM spelas.

Om ni har funderingar så ska ni höra av er till Maja min mamma alltså.. Gör detta imorgon är ni snälla. Sedan så är det jag som är tävlingsledare och håller i det men ring till Maria Fahlström om ni vill veta mer och har några fråger.

Lycka till nu kära tippare!

Nu drar den snart igång!

Tja hoppas allt är bra? Jag har inte bloggat på två dagar i tisdags åkte jag hem och det var skönt, igår så orkade jag inte bara. Men nu så orkar jag.... Idag slutade vi 12:15 i skolan och det var skönt åkte hem vilade och nu ätit mormors goda köttbullar... Har slängt i min första maskin med tvätt denna dag och snart diskat upp all min disk i alla fall. Imorgon är det helg och det ska bli skönt! Men inte vilken helg som helst utan en helg där allsvenkan drar igång och det ska bli njutbart. Har längtat så länge på just denna dag (lördag) och det ska bli nice.. Jag har en ide om att vi ska tippa allsvenksan på något sätt är det någon som är på? Hade varit kul men jag vet inte riktigt hur det ska funka? ska fundera...
Nu ska ni få höra en bra låt om ni trycker härKenta http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A..
Hade gott ska softa lite vid spelat... Puss.

måndag 8 mars 2010

Åter en ny vecka!

Hej! Igår spelade vi match mot HP Skövde och vi vann med 12 bollar.. En säker och enkel vinst ledde redan med 8-2 efter 10 minuter, vi knäckte dem direkt och det blev en enkel resa. Man kan säga att det var en dag på jobbet. Vi ledde med 10 bollar i halvlek och i andra kändes det som vi bara ville spela av den. Andra halvlek tycker jag inté att HP var bättre utan att vi gick ner oss och blev sämre. En god seger och ett derby är ju alltid ett derby som man säger.

Måndag idag har vi haft datakunskapsprov och det gick väl hyfsat får man väl säga,jag tror det i alla fall. Nu har jag kommit hem och packat upp all mat jag var och handla efter skolan.. Har röjt upp någorlunda på rummet nu så man ser faktiskt golvet, ni kanske inte tror mej men det är 100 procent sant. Nu ska jag vila och sedan äta eller tvärtom.. Sedan är det väl höjdpunkten på dagen i och med att det är träning...
Ni få hade så gott och man kan aldrig äta för mycket TACOS!

torsdag 4 mars 2010

Slutspel?

Igår var det onsdag och vil slutatde tidigt och jag åkte med Adam hem för det var min tur att baka. Tro vad ni vill men tillslut blev det bra, det är bara att fråga min klass... Kollade vi på Skövde HF igår kväll och det blev en ganska enkel resa till slut men det är nu det börjar för drottningarna HF...

Idaf i skolan så blev min specialpedagogik inställd så jag fick gå hem som alla andra i klassen för en gång skull.. Nu ikväll så äre löpning innan A-lags matchen+ lite styrka, det ska la gå bra får se hur många vi blir. Hoppas jag får använda båda händerna för att reäkna ihop dem efteråt.. Nu gäller det för A-laget idag en förlust idag skulle vara väldigt tung, men jag tror dem är starka och klarar av att vinna på hemmaplan.. Vinner vi inte idag blir det tungt att ta säg till slutspel men som sagt det går ju fortfarnade...
Nu ska jag dra mej men ni få ha det så JÄVLA GÖTT!

tisdag 2 mars 2010

Tisdag.......

Igår var det match mot Rik på bortplan och vi åkte buss och kollade.. Kul att åka lite som omväxling?`Men om matchen ska sägas att Äpplet i målet i Skövde är snart i landslaget och att domarna i Elitserien är så DÅLIGA! Men tyvärr förlorade vi med 4 bollar och en lite tråkigare hemresa... Idag i skolan så var det en hel vanlig dag förutom att jag och Emelie hade en diskusion, det var faktiskt okej och den handlade om mat... Lite kul att någon mer än jag vågar säga vad dem tycker... Julia och Adam vågar ju aldrig det så någon är ju tvungen. Jag och Emelie är lika bra vänner nu som innan om vi inte är bättre vänner nu... Idag ska jag se när pappas lag möter Hk country U -lag och vi får väl se hur detta kan gå? Läste att dem hade tyvärr många bra spelare borta idag, väldigt tråkigt... Men så är det väl i division 4a med så långa bortamatcher... Nu ska jag vila lite framför x-boxet och sedan äta,gymma och kolla på När BOLLEBYGD kommer till stor staden....

måndag 1 mars 2010

Måndag..

Idag har det varit en vanlig dag i skolan... NU ska jag till göteborg och kolla när Ifk skövde piskar upp bönenrna! Men jag lovar att bloggA mer när jag kommer hem från matchen puss och kram!

torsdag 25 februari 2010

Torsdag...

Idag är det torsdag och vi har haft samhällsprov, man fick göra det parvis och jag gjorde det med Adam.. Det gick la okej får vi hoppas.. Men sedan har vi haft en lektion med engelsk männen och kvinnorna det var la kul att lära dem lite olika djur här i Sverige.. Nu har jag sovit en stund och så har jag ddamsugit och slängt i en maskin med tvätt och den är la klar snart. Sedan måste jag äta något kan bli köttgryta idag men inte bestämt mej fullt ut faktsikt. Sist på dagen är det styrketräning och får la hoppas det ska gå bra är faktiskt lite förskyld och få se vad jag orkar... men nu måste jag vidare.... Puss och kram

onsdag 24 februari 2010

Jag är tillbaka!

Tja alla mina vänner! nu är jag tillbaka! Ber om ursäkt för jag inte bloggat men jag står för det och jag orkade inte under lovet... Igår när jag skulle blogga så funkade inte internet.. men en sammanfattning som är lagom kort. Under lovet gjorde jag inget jätte speciellt. Eller jo förresten vann ju över Johanna i bowling. HAHHAHAHHA..annars har det varit grymmt skönt att få varit hemma. Nu är jag här igen, Igår var det match och en riktigt skön två poängare! Aja ska snart sova men hörs imorgon... PUSS

fredag 12 februari 2010

Helg/lov!

Nu är det helg och lov och det är underbart.. Nu ska jag packa och vila lite sedan är det träning klockan 4a. Sedan så ska jag hem och det ska bli skönt... Hoppas inte något tåg är försenat som förra veckan då vet jag inte vad jag gör.. Men nu måste jag sticka hade gött!

onsdag 10 februari 2010

Onsdag..

Idag är det onsdag och mikaela ska åka hem snart, tråkigt men vi ses ju snart igen.. Men idag har vi åkt skridskor i skolan och det var väl okej.. Lite onödigt må jag säga. Ikväll är det löpträning, hoppas det inte blir som sist då vi var 7 st.... Sedan är det viktig a-lags match mot alingsås.. Hade gött sås ses vi!

söndag 7 februari 2010

Ber om ursäkt...

Får börja med att be om ursäkt att jag inte blogga förra veckan men den var ingen rolig.. I helgen har jag varit hemma och det har varit oerhört skönt.. Idag spelade vi match och vann med 12 bollar. 42-30 tror jag de blev.. Kul att vinna iaf.. Nu är jag oss Adam och ska äta lite sen åka hem.. Hörs imorgon puss och kram..

fredag 29 januari 2010

Nu är det helg!

Tja alla mina vänner, idag är det dagen innan den kommande stunden... Ska inte skriva så mycket men är hemma oss Adamnu och ska äta och sova här ikväll! Ska bli grymmt skönt må jag säga. Imorgon gäller och nu ska jag och adam snart gå och köpa godis tror jag? Aja ni får ha en tevlig helg så ses vi snart.... Puss och kram!

torsdag 28 januari 2010

Snart SM!

Tjenare allihopa hoppas allt är bra? Ska berätta att igår vann vi mot 92erna. Vi vann med 4a och borde nog vunnit med mer.. Känns som att det finns mer att ta inför Sm i helgen eller? En sak som jag vill säga är att jag skriver detta meddelande till många personer som betyder mycket för mej.
Familjen är så viktig för mej, så det går knappt att beskriva med ord, mår ni bra mår jag bra och tvärtom... Mamma, pappa och syskonen har alltid en plats i mitt hjärta<3. Släkten... Stefan och moster ni finns alltid där för mej, både med och motgång, Stefan dej har jag inte känt lika länge men ni två är underbara tillsamsns. Mormor vad ska man säga om en sån som dej du har alltid hjälpt till med allt, hade alla varit en sån som dej hade det inte varit många krig? hahah skämt och sido, du ska veta jag kommer alltid stå vi din sida! Steffe/Pia/Molly en riktig god familj och även innan molly kom så har jag riktigt goda minnen. Johanna min flickvänn vad skulle jag göra om jag inte träffa dej för 3 och ett halvt år sen? Tänk vad kul vi har haft och alltid kommer att ha? vi har även haft motgångar som vi löst och det är dem man blir stark av. En person jag skulle vilja tacka för mycket här i livet heter Niklas ireus stava jag rätt? Nej du ska veta det om du läser detta, så läser jag ditt avslutningbrev nästan varje kväll. Det du lärt mej och hjälpt mej med är så oerhört betydelse fullt. Det finns 4a nyckeord som man kommer lång på som det står i brevet som du skrev och här är dem: Självkänsla, Självförtroende, Ödmjukhet, Engagemang. Det är dem fyra orden och jag skulle kunna utveckla dem men då hade jag fått skriva 2672 sidor och det orkar jag inte utan ni får fundera själva. Tack så hemsk mycket du lärde mej Niklas Ireus! Nästa person är en som alltid stöttat mej dem senast 6 månaderna typ. Mikeal samulesson vem kan tro att du är bra på laga mat? Jag trodde inte på det men du är ju kung på det! Du kör mej alltid snackar alltid och hjälper mej med det jag behöver det är sådana saker som betyder när man är en ensam varg på kvällarna här i Skövde ibland. Den sista jag skulle vilja hylla är Adam vilken go kompis som har lärt mej hur mycket som helst här i Skövde, hade jag inte haft dej i klassen vad skulle jag då göra? Du fattar vad jag menar... Sedan finns det personer som betyder också väldigt mycket och ni vet vilka ni är som har skjutsat, pratat och gett mej mat här i skövde ni vet vilka ni är.. Så det jag egentligen jag ville säga är TACK SÅ MYCKET FÖR JUST DU FINNS!

onsdag 27 januari 2010

Just idag är jag stark...

Idag hade jag sov morgon och började halv 10e det var väldigt skönt... Vi slutatade halv tolv sedan var det dags att gå hem och laga mat och diska upp all disk.. Har även kollat på AA nu.. Ikväll är det match mot det andra Ifk laget kan vi ta hem serien redan ikväll? Aja ska vila lite nu sen ska jag faktiskt plugga stenhårt till provet imorgon.. Puss och kram ses..

tisdag 26 januari 2010

Tisdag dock ingen hemreesa!

Idag är det som sagt tisdag mina älskade handbollvänner men jag blir kvar här i skövde bara för det är träning idag... Fick veta detta igår och då blev man glad? Som sagt träning idag med hf och hoppas på spel på mitt9e rollen... På tal om mitt9a, vem är inte världens bästa om inte ivano Balic i kroatien så jävla bäst! Idag blir det att pluggA på antikens Grekland och kolla handboll såklart... Det behövs även diskas eller? Kom och hjälp mej hahahahahahhaa... Men nu ska jag gå och läsa lite på datorn har ju till halv 3 på mej sen börjar plugg tiden... Puss och kram!

måndag 25 januari 2010

Måndag

Ny vecka och faktiskt ganska segt att gå i skolan, inte så jätte kul om jag får säga det själv. Visa saker i skolan börjar faktiskt bli väldigt svåra tycker jag.... Nu idag ska jag träna men innan det ska jag hinna laga mat diska och plugga lite låter mycket men är faktiskt inte så mycket. Blir ph ikväll och får väl se om det händer något spännande? Aja vi ses snart allihopa puss på tutten!

söndag 24 januari 2010

Nu har helgen gått....

Nu är det söndag och jag sitter och skriver på en inlämning som är bläääää! Men idag åkte Johanna hem tidigt för hon skulle träna, igår hade vi jätte mysigt och kolla tv sen somnade vi. När jag hade lämnat henne på rese så var det dags att fortsätta gå! fy fan vad jag gått i helgen skulle kunna skriva ett helt inlägg om bara de. Juniorernas match mot bajen idag var riktigt rolig att se på, dessutom vinst med två bollar och vidare till sm steg 5. Är det våran tur nästa helg? Aja får se hur det blir i eftermiddag men hoppas på det bästa. Måste säga att nu längtar jag faktiskt hem till min familj och det kändes som att när Johanna åkte gick all luft man hade i hela kroppen bara rakt ut. Men måste fortsätta skriva här puss och kram hörs snart...

lördag 23 januari 2010

Nu är det helg sug och svälj!

Tja alla med mej är allt fint.. Igår var det en softa dag i skolan! Sedan var det träning åkte med adam hem en stund innan. Sedan efter träningen kom johanna hit vi satt och åt mat hemme oss adam och kollade när Sverige åkte ut, tråkigt värre brukar man väl säga? Maten var riktigt god hemma oss familjen Samuelsson. Har nog fan ( förlåt att jag svär) aldrig varit med om att det serveras äcklig mat där! På kvällen åkte vi in till stan och hade typ filmkväll med Lidköping och Örebroaren. Nu i morse har jaf redan hunnit med och stor handla..... Ganska jobbigt mo jag säga det är att bära kasse upp för backe.. Idag blir det en riktig handbolls dag. Junior Sm och a-laget ska spela idag, hoppas och tror det ska kunna gå vägen för båda lagen.... Nu ska jag äta frukost så ses och hörs vi senare idag... Puss och kram

torsdag 21 januari 2010

Torsdag imorgon fredag!

Igår kväll spelade vi match och vann väldigt enkelt. 16-40 mot Brukspöjkera. Det var ju oerhört kul att åka buss 5 timmar sammarlagt. Adam måste tyckt det var ännu roligare? Han vrickade foten efter 2 min och kunde ine spela mer sen... Kom hem sent inatt och kom i säng halv 1 typ. Sedan idagvar det dags med skolan klockan 8, när klockan ringde var man inte jätte pigg och ville helst ligga kvar. Men man tog säg upp och tog säg igenom denna dag med. Idag åt jag tacos igen.... Sedan så var det dsgs för träning typ lite styrka idag, det tog lite men kan vara betydligt jobbigare. Måste bara tillägga att jag kolla Serbien mot Danmark och Danskarna har helt sjukt bra kant spelare! Nu ska jag ta ut sista maskinen tvätt och sedan gå och lägga mej. Imorgon kommer Johanna upp oh det ska bli gött. Ska vara kvar i helgen, Fanny skulle också med men det hände väl något där? Aja tråkigt men så äre.
Puss och kram ska äta banan....

onsdag 20 januari 2010

Onsdag....

Dagen började med sovmorgon till ungefär halv 9e. Skolan sen och man satt och lyssnade på Helena Jansson som tagit Vm guld i orientering och kom 4a i omröstningen om jerringpriset i måndags. Började halv 10 och slutade typ en timme senare. Luncha i skolan och gick sedan hem där jag är nu. Gårdagen var sådär i med att Sverige förlorade mot Slovenien, vi ledde ju med 6 bollar i halvlek. Mina 3 plus från gårdagen match går till. +++ Dan beutler en riktigt go kämpa glöd och spelade riktig bra igår i målet. ++ går till Lukas Karlsson visade vilket skott och inställning han har, var en av dem som vågade ta för säg. + Ger jag Niclas Ekberg säker straff skytt plus att han gjorde 2 andra pyttsar. Hade inte dem leggat så långt ut på Kim igår hade han gjort ännu mer mål. Måste även berömma det Svenska försvaret i första halvlek riktigt bra synd att dem inte orka hålla uppe de hela vägen. Ny match idag och bara gå ut att köra.
Även mitt egna lag har match idag borta och ska åka långt idag. Deije ska vi till och hoppas på en bra match där uppe. Nu måste jag fortsätta laga mat, tvätta och diska vad gör man inte egentlien? Hörs ikväll eller imorgon! Kommenterna gärna när ni läser bloggen!
Puss och kram....

tisdag 19 januari 2010

Jobbig dag men nu börjar det roliga....

Dagen började tidigt idag igen! Asså fatta hur jobbigt det är att gå upp så tidigt. Tänker varje morgon på dej pappa när jag gör de! Skolan var helt okej men väldigt seg och lång dragen. Sista lektionen var special idrott och idag var den väldigt rolig eller? Nu på kvällen ska jag mysa med mej själv. Tolka de hur ni vill? hahaha.. det finns två menyer att ta idag och jag ska ta båda.
Meny 1 Muffins till förätt, Varmrätten idag får bli tacos och till efterätt en jävla massa daim glass.
Meny 2Förätt Tyskland-Polen kan bli en otroligt bra match eller? Huvudrätten får bli en sån laddad match som Sverige-Slovenien ska kim våga panga idag? och vem ska stå i mål ?det är många frågar man vill ha svar på.. Kvällen avslutas med en riktigt bra efterätt det är inte mindre än paradise hotel som det ska kollas på! Nu måste jag gå för ska laga lite god mat.
Men jag kanske bloggar sen igen annars hörs vi imorgon.
Puss och kram älskar er och det vet ni vilka som betyder!

måndag 18 januari 2010

Otroligt tråkigt!

Denna dagen började tidigt på morgonen. Gick till skolan och sedan när den sega dagen i skolan får man väl säga? så gick jag och Adam den storre och gymmade. Sedan hängde jag med adam hem och åt lite och sedan var det dags för träning igen. Måste säga att jag tycker det var en av dem tråkigaste träningarna sedan jag började spela i IFK! Men det är bara att kämpa vidare och hoppas på bättring. Jag längtar oerhört myckey till den dagen jag får spela mitt 9a.... Det är bara att kämpa och visa dem som pappa alltid sagt eller? Mén imorgon börjar ett otroligt kul Em slutspel, ska bli j------ roligt.. Men ska sova nu imorgon är det mycket som ska göras mer än skolan. Städa diska och tvätta.
PS. galöm inte att ta dagen som den kommer!

söndag 17 januari 2010

Söndag kväll..

Idag är det söndag och jag har varit hemma hela helgen. Har varit en väldigt lugn och skön helg som det nästan alltid är. VAi spelade match idag mot Kristinehamn och vann med 17-29 det var aldrig direkt några problem. Desto tråkigare är det väl att åka buss så långt! Men det är ju inte direkt l¨ångt om man jämför med vad vi ska åka på onsdag? Nu kollar jag och den ena kompisen här på En annan del av Köping sen blir det väl en fotbollsmatch tror jag. Men vi hörs imorgon skönt om er puss och kram!

torsdag 14 januari 2010

Snart Helg!

Tjena allihopa ska inte skriva så mycket idag men både idag och igår har vi tränat och man är faktiskt ganska sliten i kroppen nu. En dag kvar innan helg och det ska bli oehört skönt. Skolan rullar på och imorgon kommer jag hem till den store byggda! Men måste sova nu börjar tidigt imorgon redan halv 8.
Puss och kram så ses vi.

tisdag 12 januari 2010

Fy fan vad Världen är orättvis!

Tja sitter här själv i mitt rum i Skövde inte jätte kul men sånt är livet. Har ätit tacos innan idag och det var gott. Slapp dag idag i skolan började klockan 11 så det säger väl allt? Men nu ska jag ta tag i mej själv och börja blogga det har min mamma sagt och säger hon så, så är det så. Det finns inte så mycket att tilläga om de. Alltså alla som bor hemma med sina föräldrar, syskon och nära och kära ta hand om varandra varje dag som den kommer. Igår fick jag veta på telefon att antagligen har min ena syrra råkat göra illa knät igen kan de bli värre? just nu när jag skriver dessa rader saknar jag min familj igen. Pratade nyss med mamma och Felicia i telefon och blev ledsen för jag saknade alla så mycket. Framförallt Mikaela när det hänt som det har hänt. Nu blir det tv och så.
PS. Det står nog och vänter daim glass på mej i frysen?
Hade gött och ta hand om er själva! puss och kram.