lördag 27 mars 2010

Är hemma!

Tja jag är hemma nu i helgen och det är skönt ska kanske ner till planen och kolla lite fotboll senare. Eller så stannar jag hemma och kollar tv:n. Men orkar inte skriva så mycket nu men den andra bloggen är lite kontig fortfarande.. Hade gött!

onsdag 24 mars 2010

Onsdag!

Dagen har varit väldigt jobbig idrotten i skolan tog dö på en rätt bra! När jag kom hem så laga jag mat och åt upp såklart. Sedan ha jag sovit vädigt skönt... Nu ska jag plugga inför engelska provet! Det ska bli mindre kul men får se fram i mot träningen ikväll.. Eller till och med ännu längre fram till Barcelonas Match!
Aja ni får ha de så gött..

måndag 22 mars 2010

Måndag och vad är meningen?

Tja! Idag var det faktiskt ganska kul i skolan tycker jag som är riktigt tråkig i vanliga fall.. Men efter skolan gick jag och handlade och sedan åt jag upp lite av det jag hade handlat. Nu på kvällen har jag tränat och måste säga att jag tycker det var tråkigt idag! Det känns just nu som det inte finns någon glädje i det man gör och jag tänker varför håller man på då? Hoppas såklart att det blir ändring på detta. Vet inte riktigt varför jag känner så men så är det faktiskt bara. Elfsborg vann med 6-0 idag och räkna med självförtroende nu för dem gula! Ska gå nu men ni få ha de så gött!

Ps min andra blogg krånglar så vet inte riktig vad vi ska göra med den...
Det löser la säg får vi hoppas...

lördag 20 mars 2010

Nu är det helg!

Nu kan ni gå in och tippa på den andra bloggen som ni hittar här nedan! Lycka till jag skriver mer på min blogg ikväll!

onsdag 17 mars 2010

Inte vilken dag som helst!

Idag är det onsdag och det är en dag då IFK Skövde handboll ska ta säg till slutspel.... Det är en otroligt viktig match idag borta mot H43. Matchen visas på tv 4a sport och sändningen börjar 19:00 och matchen en kvart senare.. Gå gärna in på min andra blogg också! Kommer att visa er den här nere så då äre bara att trycka på den! Idag har jag varit och handlat och det var fruktansärt tungt och gå hem med en tung kasse och en väske på ryggen... Men nu ska jag nog laga lite mat sen ska jag antagligen hem till BIFFEN! (Adam Samuelsson) och kolla matchen!
Här under som jag skrev i föregående inlägg har ni den andra bloggen gå gärna in där om ni vill läsa lite om fotboll!
Hade gött så ses vi snart!

lördag 13 mars 2010

Nu är allt klart på den Allsvenska bloggen..

Tja alla hoppas allt är bra.. Nu är jag hemma i helgen och det är väldigt skönt.. Som sagt har jag öppnat en till blogg och jag ska ge er en länk till den här nere sen.. Där kan ni gå in och tippa allsvenkan och skriva kommentarer på/om den om ni vill. Man ska ha tippat innan klockan 15:00 idag för att få vara med.. Eller ska man ha lämnat in ett papper till min mamma med alla matcher och sin rad... Den som var först till att medverka i denna tävling är Ireus och det tycker jag är väldigt kull att du ville vara med.. Hoppas många vill vara med för detta kan bli väldigt kul tror jag. http://pontusallsvenskatips.blogspot.com/ Klicka här så kommer ni dit, nu får ni klara er själva hahaha!

torsdag 11 mars 2010

Allsvenskan!

Tja igen, nu kanske i tror att jag är sjuk eller något när jag skriver på min blogg två gånger på en dag men det är jag inte hahahaha. Jag tänkte vi skulle ha en tävling i allsvensk fotboll hoppas att många vill vara med och vinna det är en ära att bara kunna slå mej i detta hahahah.. Vi får väl se vem som skrattar sist. Reglerna är ganska tydliga man lämnar in sitt tips senast innan omgången startar och det är som vanlig tippning. . Det kommer delas ut andra och kanske ett litet tredje också..

Man ska alltså tippa varje omgång..
Tippa skyttleligan
Sedan ska man veta vilka som vinner allsvenksan.
Det kan bli en extra tävling i sommar när VM spelas.

Om ni har funderingar så ska ni höra av er till Maja min mamma alltså.. Gör detta imorgon är ni snälla. Sedan så är det jag som är tävlingsledare och håller i det men ring till Maria Fahlström om ni vill veta mer och har några fråger.

Lycka till nu kära tippare!

Nu drar den snart igång!

Tja hoppas allt är bra? Jag har inte bloggat på två dagar i tisdags åkte jag hem och det var skönt, igår så orkade jag inte bara. Men nu så orkar jag.... Idag slutade vi 12:15 i skolan och det var skönt åkte hem vilade och nu ätit mormors goda köttbullar... Har slängt i min första maskin med tvätt denna dag och snart diskat upp all min disk i alla fall. Imorgon är det helg och det ska bli skönt! Men inte vilken helg som helst utan en helg där allsvenkan drar igång och det ska bli njutbart. Har längtat så länge på just denna dag (lördag) och det ska bli nice.. Jag har en ide om att vi ska tippa allsvenksan på något sätt är det någon som är på? Hade varit kul men jag vet inte riktigt hur det ska funka? ska fundera...
Nu ska ni få höra en bra låt om ni trycker härKenta http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A..
Hade gott ska softa lite vid spelat... Puss.

måndag 8 mars 2010

Åter en ny vecka!

Hej! Igår spelade vi match mot HP Skövde och vi vann med 12 bollar.. En säker och enkel vinst ledde redan med 8-2 efter 10 minuter, vi knäckte dem direkt och det blev en enkel resa. Man kan säga att det var en dag på jobbet. Vi ledde med 10 bollar i halvlek och i andra kändes det som vi bara ville spela av den. Andra halvlek tycker jag inté att HP var bättre utan att vi gick ner oss och blev sämre. En god seger och ett derby är ju alltid ett derby som man säger.

Måndag idag har vi haft datakunskapsprov och det gick väl hyfsat får man väl säga,jag tror det i alla fall. Nu har jag kommit hem och packat upp all mat jag var och handla efter skolan.. Har röjt upp någorlunda på rummet nu så man ser faktiskt golvet, ni kanske inte tror mej men det är 100 procent sant. Nu ska jag vila och sedan äta eller tvärtom.. Sedan är det väl höjdpunkten på dagen i och med att det är träning...
Ni få hade så gott och man kan aldrig äta för mycket TACOS!

torsdag 4 mars 2010

Slutspel?

Igår var det onsdag och vil slutatde tidigt och jag åkte med Adam hem för det var min tur att baka. Tro vad ni vill men tillslut blev det bra, det är bara att fråga min klass... Kollade vi på Skövde HF igår kväll och det blev en ganska enkel resa till slut men det är nu det börjar för drottningarna HF...

Idaf i skolan så blev min specialpedagogik inställd så jag fick gå hem som alla andra i klassen för en gång skull.. Nu ikväll så äre löpning innan A-lags matchen+ lite styrka, det ska la gå bra får se hur många vi blir. Hoppas jag får använda båda händerna för att reäkna ihop dem efteråt.. Nu gäller det för A-laget idag en förlust idag skulle vara väldigt tung, men jag tror dem är starka och klarar av att vinna på hemmaplan.. Vinner vi inte idag blir det tungt att ta säg till slutspel men som sagt det går ju fortfarnade...
Nu ska jag dra mej men ni få ha det så JÄVLA GÖTT!

tisdag 2 mars 2010

Tisdag.......

Igår var det match mot Rik på bortplan och vi åkte buss och kollade.. Kul att åka lite som omväxling?`Men om matchen ska sägas att Äpplet i målet i Skövde är snart i landslaget och att domarna i Elitserien är så DÅLIGA! Men tyvärr förlorade vi med 4 bollar och en lite tråkigare hemresa... Idag i skolan så var det en hel vanlig dag förutom att jag och Emelie hade en diskusion, det var faktiskt okej och den handlade om mat... Lite kul att någon mer än jag vågar säga vad dem tycker... Julia och Adam vågar ju aldrig det så någon är ju tvungen. Jag och Emelie är lika bra vänner nu som innan om vi inte är bättre vänner nu... Idag ska jag se när pappas lag möter Hk country U -lag och vi får väl se hur detta kan gå? Läste att dem hade tyvärr många bra spelare borta idag, väldigt tråkigt... Men så är det väl i division 4a med så långa bortamatcher... Nu ska jag vila lite framför x-boxet och sedan äta,gymma och kolla på När BOLLEBYGD kommer till stor staden....

måndag 1 mars 2010

Måndag..

Idag har det varit en vanlig dag i skolan... NU ska jag till göteborg och kolla när Ifk skövde piskar upp bönenrna! Men jag lovar att bloggA mer när jag kommer hem från matchen puss och kram!