fredag 29 januari 2010

Nu är det helg!

Tja alla mina vänner, idag är det dagen innan den kommande stunden... Ska inte skriva så mycket men är hemma oss Adamnu och ska äta och sova här ikväll! Ska bli grymmt skönt må jag säga. Imorgon gäller och nu ska jag och adam snart gå och köpa godis tror jag? Aja ni får ha en tevlig helg så ses vi snart.... Puss och kram!

torsdag 28 januari 2010

Snart SM!

Tjenare allihopa hoppas allt är bra? Ska berätta att igår vann vi mot 92erna. Vi vann med 4a och borde nog vunnit med mer.. Känns som att det finns mer att ta inför Sm i helgen eller? En sak som jag vill säga är att jag skriver detta meddelande till många personer som betyder mycket för mej.
Familjen är så viktig för mej, så det går knappt att beskriva med ord, mår ni bra mår jag bra och tvärtom... Mamma, pappa och syskonen har alltid en plats i mitt hjärta<3. Släkten... Stefan och moster ni finns alltid där för mej, både med och motgång, Stefan dej har jag inte känt lika länge men ni två är underbara tillsamsns. Mormor vad ska man säga om en sån som dej du har alltid hjälpt till med allt, hade alla varit en sån som dej hade det inte varit många krig? hahah skämt och sido, du ska veta jag kommer alltid stå vi din sida! Steffe/Pia/Molly en riktig god familj och även innan molly kom så har jag riktigt goda minnen. Johanna min flickvänn vad skulle jag göra om jag inte träffa dej för 3 och ett halvt år sen? Tänk vad kul vi har haft och alltid kommer att ha? vi har även haft motgångar som vi löst och det är dem man blir stark av. En person jag skulle vilja tacka för mycket här i livet heter Niklas ireus stava jag rätt? Nej du ska veta det om du läser detta, så läser jag ditt avslutningbrev nästan varje kväll. Det du lärt mej och hjälpt mej med är så oerhört betydelse fullt. Det finns 4a nyckeord som man kommer lång på som det står i brevet som du skrev och här är dem: Självkänsla, Självförtroende, Ödmjukhet, Engagemang. Det är dem fyra orden och jag skulle kunna utveckla dem men då hade jag fått skriva 2672 sidor och det orkar jag inte utan ni får fundera själva. Tack så hemsk mycket du lärde mej Niklas Ireus! Nästa person är en som alltid stöttat mej dem senast 6 månaderna typ. Mikeal samulesson vem kan tro att du är bra på laga mat? Jag trodde inte på det men du är ju kung på det! Du kör mej alltid snackar alltid och hjälper mej med det jag behöver det är sådana saker som betyder när man är en ensam varg på kvällarna här i Skövde ibland. Den sista jag skulle vilja hylla är Adam vilken go kompis som har lärt mej hur mycket som helst här i Skövde, hade jag inte haft dej i klassen vad skulle jag då göra? Du fattar vad jag menar... Sedan finns det personer som betyder också väldigt mycket och ni vet vilka ni är som har skjutsat, pratat och gett mej mat här i skövde ni vet vilka ni är.. Så det jag egentligen jag ville säga är TACK SÅ MYCKET FÖR JUST DU FINNS!

onsdag 27 januari 2010

Just idag är jag stark...

Idag hade jag sov morgon och började halv 10e det var väldigt skönt... Vi slutatade halv tolv sedan var det dags att gå hem och laga mat och diska upp all disk.. Har även kollat på AA nu.. Ikväll är det match mot det andra Ifk laget kan vi ta hem serien redan ikväll? Aja ska vila lite nu sen ska jag faktiskt plugga stenhårt till provet imorgon.. Puss och kram ses..

tisdag 26 januari 2010

Tisdag dock ingen hemreesa!

Idag är det som sagt tisdag mina älskade handbollvänner men jag blir kvar här i skövde bara för det är träning idag... Fick veta detta igår och då blev man glad? Som sagt träning idag med hf och hoppas på spel på mitt9e rollen... På tal om mitt9a, vem är inte världens bästa om inte ivano Balic i kroatien så jävla bäst! Idag blir det att pluggA på antikens Grekland och kolla handboll såklart... Det behövs även diskas eller? Kom och hjälp mej hahahahahahhaa... Men nu ska jag gå och läsa lite på datorn har ju till halv 3 på mej sen börjar plugg tiden... Puss och kram!

måndag 25 januari 2010

Måndag

Ny vecka och faktiskt ganska segt att gå i skolan, inte så jätte kul om jag får säga det själv. Visa saker i skolan börjar faktiskt bli väldigt svåra tycker jag.... Nu idag ska jag träna men innan det ska jag hinna laga mat diska och plugga lite låter mycket men är faktiskt inte så mycket. Blir ph ikväll och får väl se om det händer något spännande? Aja vi ses snart allihopa puss på tutten!

söndag 24 januari 2010

Nu har helgen gått....

Nu är det söndag och jag sitter och skriver på en inlämning som är bläääää! Men idag åkte Johanna hem tidigt för hon skulle träna, igår hade vi jätte mysigt och kolla tv sen somnade vi. När jag hade lämnat henne på rese så var det dags att fortsätta gå! fy fan vad jag gått i helgen skulle kunna skriva ett helt inlägg om bara de. Juniorernas match mot bajen idag var riktigt rolig att se på, dessutom vinst med två bollar och vidare till sm steg 5. Är det våran tur nästa helg? Aja får se hur det blir i eftermiddag men hoppas på det bästa. Måste säga att nu längtar jag faktiskt hem till min familj och det kändes som att när Johanna åkte gick all luft man hade i hela kroppen bara rakt ut. Men måste fortsätta skriva här puss och kram hörs snart...

lördag 23 januari 2010

Nu är det helg sug och svälj!

Tja alla med mej är allt fint.. Igår var det en softa dag i skolan! Sedan var det träning åkte med adam hem en stund innan. Sedan efter träningen kom johanna hit vi satt och åt mat hemme oss adam och kollade när Sverige åkte ut, tråkigt värre brukar man väl säga? Maten var riktigt god hemma oss familjen Samuelsson. Har nog fan ( förlåt att jag svär) aldrig varit med om att det serveras äcklig mat där! På kvällen åkte vi in till stan och hade typ filmkväll med Lidköping och Örebroaren. Nu i morse har jaf redan hunnit med och stor handla..... Ganska jobbigt mo jag säga det är att bära kasse upp för backe.. Idag blir det en riktig handbolls dag. Junior Sm och a-laget ska spela idag, hoppas och tror det ska kunna gå vägen för båda lagen.... Nu ska jag äta frukost så ses och hörs vi senare idag... Puss och kram

torsdag 21 januari 2010

Torsdag imorgon fredag!

Igår kväll spelade vi match och vann väldigt enkelt. 16-40 mot Brukspöjkera. Det var ju oerhört kul att åka buss 5 timmar sammarlagt. Adam måste tyckt det var ännu roligare? Han vrickade foten efter 2 min och kunde ine spela mer sen... Kom hem sent inatt och kom i säng halv 1 typ. Sedan idagvar det dags med skolan klockan 8, när klockan ringde var man inte jätte pigg och ville helst ligga kvar. Men man tog säg upp och tog säg igenom denna dag med. Idag åt jag tacos igen.... Sedan så var det dsgs för träning typ lite styrka idag, det tog lite men kan vara betydligt jobbigare. Måste bara tillägga att jag kolla Serbien mot Danmark och Danskarna har helt sjukt bra kant spelare! Nu ska jag ta ut sista maskinen tvätt och sedan gå och lägga mej. Imorgon kommer Johanna upp oh det ska bli gött. Ska vara kvar i helgen, Fanny skulle också med men det hände väl något där? Aja tråkigt men så äre.
Puss och kram ska äta banan....

onsdag 20 januari 2010

Onsdag....

Dagen började med sovmorgon till ungefär halv 9e. Skolan sen och man satt och lyssnade på Helena Jansson som tagit Vm guld i orientering och kom 4a i omröstningen om jerringpriset i måndags. Började halv 10 och slutade typ en timme senare. Luncha i skolan och gick sedan hem där jag är nu. Gårdagen var sådär i med att Sverige förlorade mot Slovenien, vi ledde ju med 6 bollar i halvlek. Mina 3 plus från gårdagen match går till. +++ Dan beutler en riktigt go kämpa glöd och spelade riktig bra igår i målet. ++ går till Lukas Karlsson visade vilket skott och inställning han har, var en av dem som vågade ta för säg. + Ger jag Niclas Ekberg säker straff skytt plus att han gjorde 2 andra pyttsar. Hade inte dem leggat så långt ut på Kim igår hade han gjort ännu mer mål. Måste även berömma det Svenska försvaret i första halvlek riktigt bra synd att dem inte orka hålla uppe de hela vägen. Ny match idag och bara gå ut att köra.
Även mitt egna lag har match idag borta och ska åka långt idag. Deije ska vi till och hoppas på en bra match där uppe. Nu måste jag fortsätta laga mat, tvätta och diska vad gör man inte egentlien? Hörs ikväll eller imorgon! Kommenterna gärna när ni läser bloggen!
Puss och kram....

tisdag 19 januari 2010

Jobbig dag men nu börjar det roliga....

Dagen började tidigt idag igen! Asså fatta hur jobbigt det är att gå upp så tidigt. Tänker varje morgon på dej pappa när jag gör de! Skolan var helt okej men väldigt seg och lång dragen. Sista lektionen var special idrott och idag var den väldigt rolig eller? Nu på kvällen ska jag mysa med mej själv. Tolka de hur ni vill? hahaha.. det finns två menyer att ta idag och jag ska ta båda.
Meny 1 Muffins till förätt, Varmrätten idag får bli tacos och till efterätt en jävla massa daim glass.
Meny 2Förätt Tyskland-Polen kan bli en otroligt bra match eller? Huvudrätten får bli en sån laddad match som Sverige-Slovenien ska kim våga panga idag? och vem ska stå i mål ?det är många frågar man vill ha svar på.. Kvällen avslutas med en riktigt bra efterätt det är inte mindre än paradise hotel som det ska kollas på! Nu måste jag gå för ska laga lite god mat.
Men jag kanske bloggar sen igen annars hörs vi imorgon.
Puss och kram älskar er och det vet ni vilka som betyder!

måndag 18 januari 2010

Otroligt tråkigt!

Denna dagen började tidigt på morgonen. Gick till skolan och sedan när den sega dagen i skolan får man väl säga? så gick jag och Adam den storre och gymmade. Sedan hängde jag med adam hem och åt lite och sedan var det dags för träning igen. Måste säga att jag tycker det var en av dem tråkigaste träningarna sedan jag började spela i IFK! Men det är bara att kämpa vidare och hoppas på bättring. Jag längtar oerhört myckey till den dagen jag får spela mitt 9a.... Det är bara att kämpa och visa dem som pappa alltid sagt eller? Mén imorgon börjar ett otroligt kul Em slutspel, ska bli j------ roligt.. Men ska sova nu imorgon är det mycket som ska göras mer än skolan. Städa diska och tvätta.
PS. galöm inte att ta dagen som den kommer!

söndag 17 januari 2010

Söndag kväll..

Idag är det söndag och jag har varit hemma hela helgen. Har varit en väldigt lugn och skön helg som det nästan alltid är. VAi spelade match idag mot Kristinehamn och vann med 17-29 det var aldrig direkt några problem. Desto tråkigare är det väl att åka buss så långt! Men det är ju inte direkt l¨ångt om man jämför med vad vi ska åka på onsdag? Nu kollar jag och den ena kompisen här på En annan del av Köping sen blir det väl en fotbollsmatch tror jag. Men vi hörs imorgon skönt om er puss och kram!

torsdag 14 januari 2010

Snart Helg!

Tjena allihopa ska inte skriva så mycket idag men både idag och igår har vi tränat och man är faktiskt ganska sliten i kroppen nu. En dag kvar innan helg och det ska bli oehört skönt. Skolan rullar på och imorgon kommer jag hem till den store byggda! Men måste sova nu börjar tidigt imorgon redan halv 8.
Puss och kram så ses vi.

tisdag 12 januari 2010

Fy fan vad Världen är orättvis!

Tja sitter här själv i mitt rum i Skövde inte jätte kul men sånt är livet. Har ätit tacos innan idag och det var gott. Slapp dag idag i skolan började klockan 11 så det säger väl allt? Men nu ska jag ta tag i mej själv och börja blogga det har min mamma sagt och säger hon så, så är det så. Det finns inte så mycket att tilläga om de. Alltså alla som bor hemma med sina föräldrar, syskon och nära och kära ta hand om varandra varje dag som den kommer. Igår fick jag veta på telefon att antagligen har min ena syrra råkat göra illa knät igen kan de bli värre? just nu när jag skriver dessa rader saknar jag min familj igen. Pratade nyss med mamma och Felicia i telefon och blev ledsen för jag saknade alla så mycket. Framförallt Mikaela när det hänt som det har hänt. Nu blir det tv och så.
PS. Det står nog och vänter daim glass på mej i frysen?
Hade gött och ta hand om er själva! puss och kram.