tisdag 20 oktober 2009

Tisdag! Tänk att gilla dem så mycket!

Tja allihopa hoppas att alla har det bra. Idag harvi haft ett prov i skolan på politik och idelogier jag tror det gick ganska bra faktsikt men man ska ju aldrig vara säker. Det var ett sånt prov manm tror det går skit bra på men man blir chockad sen. Men inte denna gången tror jag inte det blir så. Efter skolan åkte jag med Adam hem och åt lite mat och sedan godis. Det ska tilläggas att vi pluggade faktiskt också. Imorgon är det A-lags match mot Redbergslid och då ska dem få smaka på storstads folket. Även löpning imorgon innan matchen. Nu ska jag sova snart så ses puss och kram!

måndag 19 oktober 2009

Snart lov!

Hej alla vänner och familj. Jag har glömt att skriva om båda våra matcher som varit, förlåt mig. Vi har vunnit båda två först mot 92erna med 29-27 en tät match när båda lagen kände varandra innan och utan. Sen igår söndag så mötte vi kristinenhamn och ledde med 27-7 i halvlek ett ganska bra resultat om man säger så men det var inte heller mot det bästa laget i Sverige. I andra halvlek la vi av lite och slutatde spela stundtals framförallt i vårat försvarspel. Men till slut vann vi med 51-24 får vara nöjda med våran första halvlek. Sedan efter matchen åkte jag med Adam hem och fick mat. Vi gjorde också lite läxor och så. Jag åkte hem lite före 8. Marie körde hem mej och det är Adams mamma om ni vill veta. Tack för maten och all hjälp familjen Sameulsson jag är oerhört tacksamm. Denna vecka i skolan är dettvå prov ett i samhäll och ett i engelska får se hur det går får ju hoppas på de bästa. Hade gött MVH: Pontus den STORRE!

onsdag 14 oktober 2009

Match!

Idag är det match och nu är det bara att tagga. Skolan idag var ganska lugn och skön men nu när man är hemma är det städa, plugga, laga mat och sedan vila. Innan när man bodde hemma så behövde man ju bara plugga nu måste man ju göra allt själv. Men det är mycket man lär säg och det är kul. Denna veckan har varit jobbig om manska vara ärlig, har längtat hem som fan men det är bara att bitta i de sura äpplet och komma igen. Nej nu måste jag gå men skriver om matchen här imorgon. Måste gå och ta ur en maskin med tvätt. PUSS OCH KRAM Pontus.
PS. Mamma jag vill nog ha tacopaj när jag kommer på Fredag! Med sallad och cheese chips hoppas att de går bra. Saknar er alla där hemma.

måndag 12 oktober 2009

Förlåt!

FÖRLÅT att jag inte har bloggat på senaste har varit mycket. det ska bli bättre nu lovar. Idag är det träning i skolan och sedan lite löpning. annars är det väl det lugnt, ska till skolan nu och reta tvåerna för imorgon är det match mot 92erna i handbollen tagga som fan. vi ska vinna över dem det ska bli en kross. Aja ska till skolan nu bloggar senare puss och kram hej.