torsdag 25 februari 2010

Torsdag...

Idag är det torsdag och vi har haft samhällsprov, man fick göra det parvis och jag gjorde det med Adam.. Det gick la okej får vi hoppas.. Men sedan har vi haft en lektion med engelsk männen och kvinnorna det var la kul att lära dem lite olika djur här i Sverige.. Nu har jag sovit en stund och så har jag ddamsugit och slängt i en maskin med tvätt och den är la klar snart. Sedan måste jag äta något kan bli köttgryta idag men inte bestämt mej fullt ut faktsikt. Sist på dagen är det styrketräning och får la hoppas det ska gå bra är faktiskt lite förskyld och få se vad jag orkar... men nu måste jag vidare.... Puss och kram

onsdag 24 februari 2010

Jag är tillbaka!

Tja alla mina vänner! nu är jag tillbaka! Ber om ursäkt för jag inte bloggat men jag står för det och jag orkade inte under lovet... Igår när jag skulle blogga så funkade inte internet.. men en sammanfattning som är lagom kort. Under lovet gjorde jag inget jätte speciellt. Eller jo förresten vann ju över Johanna i bowling. HAHHAHAHHA..annars har det varit grymmt skönt att få varit hemma. Nu är jag här igen, Igår var det match och en riktigt skön två poängare! Aja ska snart sova men hörs imorgon... PUSS

fredag 12 februari 2010

Helg/lov!

Nu är det helg och lov och det är underbart.. Nu ska jag packa och vila lite sedan är det träning klockan 4a. Sedan så ska jag hem och det ska bli skönt... Hoppas inte något tåg är försenat som förra veckan då vet jag inte vad jag gör.. Men nu måste jag sticka hade gött!

onsdag 10 februari 2010

Onsdag..

Idag är det onsdag och mikaela ska åka hem snart, tråkigt men vi ses ju snart igen.. Men idag har vi åkt skridskor i skolan och det var väl okej.. Lite onödigt må jag säga. Ikväll är det löpträning, hoppas det inte blir som sist då vi var 7 st.... Sedan är det viktig a-lags match mot alingsås.. Hade gött sås ses vi!

söndag 7 februari 2010

Ber om ursäkt...

Får börja med att be om ursäkt att jag inte blogga förra veckan men den var ingen rolig.. I helgen har jag varit hemma och det har varit oerhört skönt.. Idag spelade vi match och vann med 12 bollar. 42-30 tror jag de blev.. Kul att vinna iaf.. Nu är jag oss Adam och ska äta lite sen åka hem.. Hörs imorgon puss och kram..