fredag 30 april 2010

Fredag!

Idag är det Fredag och valborg.. Idag ska jag åka hem och kolla på kortegen,, ska bli kul faktiskt... Slutar skolan vid halv 2 idag. Nu i helgen ska min ena syster ha födelsedaskallas stavas de så? men iaf så kommer det bli en skön och välbehövlig helg.. Innan jag ska med tåget idag ska jag hinna diska, ta ner all tvätt och damsuga kommer jag verkligen hinna allt detta! åter stå och se om man lever! Men ni få hade gött så ses vi snart igen!

Puss och kram!

torsdag 29 april 2010

Torsdag..

Nu är det snart helg och valborg och man vet ännu inte var man ska vara eller göra? Men så är det. Idag har jag sovit nu i typ 3 timmar sen jag kom hem kändes som det behövdes.. Jag ska diska och ta ner min tvätt sedan också.. ¨Nu ska jag spela lite x-box och sedan äta...
Puss på er!

onsdag 28 april 2010

Onsdag!

Idag är det årets match! Barcelona-Inter och vilka hoppas inte att katalanerna vinner?
Idag i skolan så har vi haft Np i skolan och hoppas det gick bra.. Men nu ska jag tvätta och äta lite senare blir det nog en löprunda!

Puss

tisdag 27 april 2010

Just idag!

Idag har det varit en väldigt lång och seg dag i skolan.. Började 8 och slutade halv 4a.. Idag ska några från vårat lag träna med Torbjrn Klingvall förbundskaptenen.. Ska bli lite speciellt.. Det är ju inte många som får en sån chans. Ska tvätta och vila lite puss på er.

måndag 26 april 2010

Måndag..

Tja alla. Hoppa allt är bra? Idag har jag och Adam gymat! och idag var det även avslutning i klubben den var la okej.. Men en ny dag imorgon och nya träningar och framförallt nya möjligheter! Puss

tisdag 20 april 2010

Onsdag...

Tja idag är det Onsdag och jag ska åka tillbaka till Skövde.... När jag kommer upp dit i eftermiddag ska jag försöka handla lite och sedan blir det kanske lite mat hemma ikväll.. Om det är en sak jag måste göra när jag kommer upp är det att tvätta, det finns ganska mycket tvätt där om man säger så! Men frågan är om det är mer här eller där?
Jaja idag är det även lunch hos mormor innan man drar säg upp till storstaden!
Nu ska jag dra och plugga lite men puss på er!

Hemma i Olsfors!

Nu är jag hemma i Olsfors och vet inte riktigt hur länge jag blir kvar.. Men idag mår jag mycket bättre och har inte spytt något inatt så det kanske blir skolan för mej imorgon.. Idag är det plugga som gäller och ikväll blir det en underbar tv-kväll med bra handboll och väldigt bra fotboll.. Men ska dra vidare puss och kram så ses vi snart!

måndag 19 april 2010

Tjenare

Tja idag är det ny vecka och jag har tyvärr blivit sjuk... Spytt som fasen inatt inte kul kan jag verkligen säga.. Kanske åker hem idag antagligen, orkar inte ligga still själv i en säng i 2 dygn! Men nu ska jag dra ha de gott!

tisdag 13 april 2010

Tja

Tjenare era j - - - - tatare hoppas allt är bra idag blir det att ta det lugnt och sedan gå och lägga säg i tid... Ska nog diska och röja upp lite så det är fint till imorgon puss och kram!

torsdag 8 april 2010

Torsdag

Idag har det varit en väldigt lång men ändå kort dag i skolan började 8 och slutade halv 2 en helt okej dag men den kändes väldigt lång.... Nu ska jag spela fifa 10 och äta lite senare blir det träning me HF och styrketräning.. Ses imorgon puss och kram!

onsdag 7 april 2010

Onsdag...

Tja! Nu dem senaste dagarna har Johanna och Felicia varit här uppe med mej. Tagit hand om mej och lite så. Idag har jag varit och löpt borta vid Ip. Jobbigt men skönt.... Imorgon ska dem åka hem så det blir lite tomt men dem får jag ju se och träffa på Fredag igen...

Nu ska jag gå och kolla andra avenyn med felicia...

Puss och kram älskar er allla! Tänker på er!