onsdag 23 september 2009

En liten sammanfattning.

Tjena alla mina vänner och familj. jag ska berätta en liten sammanfattning om hur mina senaste dagar har varit. Vi kan börja igår i tisdags alltså började skolan halv 10 och sne efter de rullade dagen på, klockan 14:30 var det speciall idrott på schemat och man var ju oerhört taggad.
Efter speciall idrotten mådde jag inte bra kännde att jag hade feber så åkte hem till mej och låg och kollade på tv från 18-24 det jag kollade på var handboll, Superstars, Andra avenyn och sist men inte minst fotboll när Barcelona skulle spela. Det går juj inte at missa en sådann match det fattar ju alla. Jag mådde skit kasst på kvällen men sedan dagen efter när jag vaknade var jag typ feber fri kändes det som, Men hade fruktansvärt ont i ben och framförallt min rygg. Gick till skolan men var ej riktigt med på idrotten 100%. Sedan kommer väl den stora grejen att jag skulle klippa mej men fick sådan ångest när jag var inne oss frisören att jag och Adam gick där ifrån. En riktigt äcklig känsla skulle det vara att klipp BORT MINA UNDERBARA LOCKAR!
Sen åkte vi hem till Adam fick mat av Adams morsa riktigt gott. Jag är oerhört tacksam att jag blir bjuden på mat lite där och där, Tack så hemskt mycket alla! Sedan på kvällen hade IFK a-lag premiär och det blev en säker seger mot H43 från Lund med 34-26. Det var riktigt kul och se dem och så, det ser ljust ut inför framtiden. Nu ska jag till skolan men ses hade gött! puss och kram!

måndag 21 september 2009

Måndag är en rolig dag!

Hej alla där hemma och ni här i skövde. Idag är de måndag och start på en ny rolig vecka.
Idag ska jag träna sen efter träningen ska jag få åka med karlssons famililj hem och äta god mat hoppas jag. Det tackar man för att man blir bjuden på sådant. Men nu måste jag dra och träna men ni får höra mer någon annan dag. Puss och kram saknar er alla där hemma!